Ikke røyking

Camillas Hus er et trehus i sveitserstil fra midten av attenhundretallet og er verneverdig utvendig som innvendig. For at vi best skal ivareta denne arven og for din egen komfort som gjest er hele hotellet røykfritt.  Vi ber deg som gjest respektere denne policyen.

Røyking er tillatt utenfor hotellet, og vi har klargjort et eget område for røyking.

Vi ber alle gjester og besøkende respektere vår ikke-røykepolitikk. Skulle dette ikke overholdes vil det medføre ekstra kostnader som vil bli lagt til din regning.

Betaling
Ved innsjekk ber vi om kredittkortautorisasjon for å dekke oppholdet og eventuelle merutgifter på inntil kr 1.000 per dag. Ønsker du å betale kontant ber vi om at det betales for hele oppholdet, samt eventuelle merutgifter på inntil kr 1.000 per dag.

Avbestilling
Avbestilling innen kl. 15.00, 2 dager før ankomst er kostnadsfritt. Avbestilling etter denne tidsfrist eller no-show vil medføre at man må betale for overnatting for den aktuelle bestillingen.

Avbestilling skal være skriftlig til booking@camillashus.no. Ved telefonisk avbestilling på +47 94 85 60 15, må du vennligst forsikre deg om at du får en skriftlig bekreftelse på avbestillingen eller at du noterer avbestillingsnummeret.

Hjertelig velkommen til Camillas Hus